“Άρωμα Χόλυγουντ” στη Θεσσαλονίκη…με τον Αντόνιο Μπαντέρας!!

Ο παραγωγός της ταινίας, Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Εκεί συναντήθηκαν προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της παραγωγής του Χόλυγουντ για την κινηματογραφική ταινία «Barracuda», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

210614-Barracuda6

Η παραγωγή είναι ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ ενώ όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία και σε διάφορα μέρη. Όπως στην Περαία, τη Θέρμη, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Τα συνεργεία θα βρίσκονται στην περιοχή για πέντε εβδομάδες και συνολικά 30 ημέρες γυρισμάτων, όπως εξήγησε ο παραγωγός της ταινίας.

Επίσης χρησιμοποιούνται εσωτερικές και εξωτερικές τοποθεσίες καθώς και ο χώρος του στούντιο στη Θέρμη.

210614-Barracuda7

Ο ίδιος είπε στη συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα: «Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε τα περισσότερα από αυτά που αναζητούσαμε μέχρι στιγμής, χάρη στη βοήθεια της ελληνικής ομάδας.

Σχεδιάζουμε να αρχίσουμε τα γυρίσματα σε δύο εβδομάδες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια ταινία και χρειάζεται κάθε είδους πράγματα. Χρησιμοποιούμε οτιδήποτε μπορούμε».

210614-Barracuda5

Επίσης τόνισε ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα.

Η ταινία διαδραματίζεται γύρω από τη δράση ενός ανθρώπου που υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκληματίας, εμπλέκεται σε εγκληματικές δράσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι.

Πρόκειται για μία ταινία δράσης, μία ταινία γκάνγκστερ.

Το σενάριο της ταινίας προβλέπει ότι λαμβάνει χώρα στη Φλόριντα και ότι η δουλειά των παραγωγών είναι να κάνουν κάποια μέρη να μοιάζουν με άλλα.

210614-Barracuda1

«Αυτή είναι η δουλειά μας και είμαστε ευτυχείς που την κάνουμε στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε ότι «μπορεί ο θεατής να ξέρει πως η δράση λαμβάνει χώρα στη Φλόριντα ή κάπου αλλού, όμως θα είναι γνωστό ότι τα γυρίσματα έγιναν στην Κεντρική Μακεδονία.

Επομένως οι ομορφιές αυτού του τόπου αναδεικνύονται, προβάλλονται και όλη αυτή η προσπάθεια θα βοηθήσει να κάνουμε ακόμη πιο ελκυστική την περιοχή μας και να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες στην περιοχή μας».

210614-Barracuda2

«Θα γίνει μια ταινία η οποία δεν θα δείχνει τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα αλλά τις συνθήκες και τις υποδομές για να γίνει Μαϊάμι» σχολίασε ο διευθυντής οργάνωσης της παραγωγής Δημήτρης Καμπάς.

«Αυτό γίνεται για πρώτη φορά» υπογράμμισε.

Τόνισε επίσης ότι «δίνεται μια ευκαιρία και για επόμενες παραγωγές να αξιοποιήσουν όλα τα τεχνολογικά μέσα και τις υποδομές της χώρας και της πόλης για να είναι η Θεσσαλονίκη όντως ένα στούντιο για τις επόμενες ταινίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το: