Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες: Αυτός είναι ο δράστης…

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει πως είχε πάει προετοιμασμένος!!

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι στους επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι.

Ο π. Θεοφύλακτος Κόμβος με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, είναι ο ιερέας που έριξε το βιτριόλι προς τους συνοδικούς Μητροπολίτες.

Πρόκειται για έναν ιερέα, ο οποίος φέρεται να ανήκει στη Μητρόπολη Βέροιας όπου κατείχε οργανική θέση, και είχε χειροτονηθεί από τον Μητροπολίτη Τριπόλεως στη Λιβύη.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών. Το συνοδικό δικαστήριο που ήταν σε εξέλιξη, θα αποφάσιζε την καθαίρεση του ιερέα  ο οποίος υπάγεται στη Μονή Βέροιας και Ναούσης.

Είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού ενώ επιτέθηκε και στον φρουρό. Επικράτησε πανικός, όμως ο δράστης δεν κατόρθωσε να διαφύγει. Όταν συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών καθώς επικυρώθηκε και η καθαίρεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι οι Μητροπολίτες Κασσανδρείας, Νικόδημος, Αρτας, Καλλίνικος, Δρυϊνουπόλεως, Ανδρέας, Ζακύνθου, Διονύσιος Δ’, Κηφισιάς, Κύριλλος, Γουμενίσσης, Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι (upd)

Πηγή: orthodoxtimes.gr

Μοιράσου το: