Φασαρία στο Γ.Ν.Σερρών απο βίντεο συνοδού ασθενή – Όλοι στο τμήμα(video)

O διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Φαρμάκης πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, τον ειδοποίησε η εφημερεύουσα, ότι η συγγενής ασθενούς χρησιμοποιώντας το κινητό της τηλέφωνο καταγράφει σε βίντεο, εικόνες από τον χώρο του δωματίου του νοσοκομείου και από τον χώρο υποδοχής.

Όταν έφτασε συνάντησε την συγκεκριμένη κυρία και της ζήτησε να μην φύγει διότι έχει καλέσει την αστυνομία αλλά και να διαγράψει το βίντεο καθώς αυτό απαγορεύεται. Στο τέλος αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί στην αστυνομία.

Ο κ. Φαρμάκης ανέφερε ότι το νοσοκομείο δεν προχώρησε ούτε πρόκειται προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης με προϋπόθεση να μην κοινοποιηθούν τα επίμαχα βίντεο.

Όσον αφορά τις καταγγελίες, για την φροντίδα του πατέρα της ο κος Φαρμάκης την κάλεσε να υποβάλλει τα παράπονα της στο γραφείο του πολίτη να καταθέσει εγγράφως όσα έχουν γίνει. Δείτε το βίντεο του epiloges.tv…

Σύμφωνα με το Επιλογές, το περιστατικό ξεκίνησε όταν διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση νοσηλείας του πατέρα της και ζητούσε, όπως λέει, να του αλλάξουν σεντόνια.

Επειδή οι απαντήσεις κάποιων από το νοσηλευτικό προσωπικό, όπως λέει η ίδια, ήταν σε προκλητικό και προσβλητικό ύφος, η κατάσταση ξέφυγε και άρχισε να καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της.

Αμέσως την πλησίασαν σεκιουριτάδες από την ασφάλεια του Νοσοκομείου και της ζήτησαν να φύγει, πράγμα που αρνήθηκε να κάνει οπότε κλήθηκε η αστυνομία…

Μοιράσου το: