Γκιώνης: Πληρώθηκε αδρά η Τούνη για το «ροζ» video

«Έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι κολλητούλα με τους δράστες» του βιασμού της 24χρονης, υποστηρίζει ο γνωστός ακτιβιστής

Όχι μόνο «αδειάζει» την Ιωάννα Τούνη για την ανάρτησή της, όπου, κατονομάζει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ως υπεύθυνο για τη διαρροή του περίφημου «ροζ» βίντεο, αλλά ο Ηλίας Γκιώνης υποστηρίζει πως η γνωστή influencer είναι… φίλη κολλητή με τους άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη!

«Το όνομα που έδωσε η κυρία Τούνη χθες στη δημοσιότητα, αν κάνετε μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά, δεν υπάρχει ούτε μία αναζήτηση που να βγάζει αυτό το όνομα, αλλά γενικά δεν υπάρχει», λέει ο γνωστός ακτιβιστής.

Χθες, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, αμφισβήτησε τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη, λέγοντας ότι η «influencer βρήκε και φόρτωσε τη διαρροή στον απόλυτο ένοχο, καθώς ο πραγματικός ένοχος την πλήρωσε αδρά και της έκλεισε το στόμα εξωδικαστικά, όμορφα και ωραία».

«Τώρα γιατί το επαναφέρει δεν ξέρω. Εγώ ένα πράγμα μπορώ να υποθέσω ότι η κυρία Τούνη για ακόμη μία φορά θέλει να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε να βρούμε θέματα για την υπόθεση», πρόσθεσε μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

touniz

Ο ίδιος, μάλιστα, τής καταλογίζει ότι «έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι κολλητούλα με τους δράστες» και, όπως, είπε στην πρωινή εκπομπή, «είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους που κατηγορούνται γι’ αυτό το πράγμα, όπως και με τον κύριο που βγήκε και έκανε το ποστ και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει το έγκλημα.

Η κ. Τούνη έχει άμεση επαφή με όλους αυτούς μαζί και με το μαγαζί που ισχυρίζεται ότι είναι απλά υπάλληλος, γιατί ξέρουμε ότι ο κύριος που έκανε την ανάρτηση είναι μέτοχος του μαγαζιού».

Δείτε το ρεπορτάζ:

πηγή : newsbreak

Μοιράσου το: