Η αναισθησιολόγος στο «Γεννηματάς» που βρέθηκε θετική εξηγεί γιατί δεν έκανε το εμβόλιο

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης έχει σημάνει συναγερμός, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη χειρουργικής επέμβασης, ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η χειρουργική αίθουσα άμεσα εκκενώθηκε και απολυμάνθηκε ενώ οι 3 υγειονομικοί που ήρθαν σ’ επαφή με την αναισθησιολόγο εξακολουθούν να υποβάλλονται σε διαδοχικά τεστ.

Η αναισθησιολόγος μίλησε το MEGA, επισημαίνοντας ότι δεν είναι κατά του εμβολίου, αλλά δεν θα εμβολιαστεί επί του παρόντος.

Η αναισθησιολόγος αρνήθηκε κατηγορηματικά πως το χειρουργείο έκλεισε εξαιτίας της και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει το εμβόλιο, όχι όμως οτι είναι κατα των εμβολίων.

«Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδική γιατρός που βρέθηκε θετική, είμαι και απο τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι απο τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο»

«Εγώ είμαι από αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και Υγείας. Δεν είμαι κατά. Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θα αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ότι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένειά του».

Μοιράσου το: