Η δημόσια συγνώμη του Αλέξη Παππά στην Άννα Μαρία Βέλλη!!

Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και στο «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε σήμερα το πρωί (6/6) ο Αλέξης Παππάς!

Ο Αλέξης Παππάς, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του reality επιβίωσης, αναφέρθηκε στον “ρόλο” που είχε μπροστά από τις κάμερες και κλήθηκε να απαντήσει στον καταιγισμό ερωτήσεων για το Survivor και όλα όσα έχει πει και έχουν γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Παραδέχθηκε λοιπόν πως αντιλήφθηκε “από νωρίς ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργήθηκαν σχέσεις που λειτουργούσαν ως “πυλώνες” στο Survivor, οπότε είχα απλώσει τα πλοκάμια μου και καταλάβαινα ότι υπάρχει αυτή η τριβή σε αυτές τις σχέσεις.

Μπροστά στις κάμερες ήμασταν όλοι διαφορετικοί, όταν έφευγαν οι κάμερες νιώθαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την αντιπαλότητα.

Για παράδειγμα, είχε τύχει να μιλήσουμε με τον Τζέιμς πίσω από τις κάμερες. Όλοι προσπαθούν να κάνουν κινήσεις που θα τους βοηθήσουν να μείνουν μια εβδομάδα παραπάνω. Και αυτή είναι η πραγματικότητα”.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου, τον ρώτησε σχετικά με τη λέξη “καρκίνωμα” προς την Άννα Μαρία Βέλλη, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πώς μπορείς να πάρεις κάτι πίσω και να αλλάξεις τον χρόνο; Η λέξη “καρκίνωμα” για εμένα σημαίνει ότι είναι ένα ξένο σώμα που φέρει βλάβες στο υπόλοιπο κορμί.

Είπα και φεύγοντας δεν έχω καλλιεργήσει κανένα συναίσθημα μίσους, το ότι ήμουν πιο οξύς αυτό είναι σίγουρο.

Είχαμε και βρισιές μέσα στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να πω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο και δεν ήθελα να πω στους ανθρώπους αυτούς που έχουν αυτό το πρόβλημα ότι δεν με ενδιαφέρουν.

Ήταν μια λέξη που χρησιμοποίησα χωρίς να φιλτράρω εκείνη τη στιγμή. Και αν πείραξε κάποιον τόσο έντονα, τότε ζητώ συγγνώμη.

Είναι ένα ριάλιτι το παιχνίδι, και πάνω στην επίθεση που δέχεσαι από κάποια άτομα, δε μπορείς να φιλτράρεις όλες τις στιγμές».

Μοιράσου το: