Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή μετά την οικειοθελή αποχώρηση απο το Survivor !!

Στην ανάρτηση του έγραψε τα εξής :

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα.

Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, την @amiyiami της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνωριζοντας ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι, αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα!

Παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της. Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Το φορτισμένο συναισθηματικά post του James συνοδεύτηκε από τις ανάλογες φωτογραφίες με τις όμορφες στιγμές του στο παιχνίδι.

Η παρέα θα συμπληρωθεί σύντομα καθώς αναμένεται στην Ελλάδα η άφιξη του Νίκου Μπάρτζη, o οποίος αποχώρησε επίσης από το Survivor με ένα τεράστιο “respect” από τους μπλε και κόκκινους παίκτες και ο Τζέιμς όπως ανέφερε θα τον περιμένει με την Άμι στην πατρίδα του, το Ζευγολατιό !!!

Μοιράσου το: