Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε τον «αφέντη» της Ευρυδίκης και την τούρτα με το τρίο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μία ανάρτηση στα social media για τα γενέθλια του αγαπημένου της και προκάλεσε κάποια σχόλια. Η Ευρυδίκη του ετοίμασε μια τούρτα, γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram: «Να τους αγαπάτε, να τους κάνετε τα χατίρια και να τους φροντίζετε όσο δεν πάει και τότε θα σας έχουν βασίλισσες».


Μάλιστα στην τούρτα, όπως θα δείτε παρακάτω,  απεικονιζόταν ένα ερωτικό τρίο και αναγραφόταν πάνω η φράση «Μοναδικέ Αφέντη»Αυτά τα λόγια σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της και απ’ ό,τι φάνηκε δεν της άρεσαν καθόλου. 

tourtaa

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα… Δεν ξέρουμε πώς είναι ο καθένας σπίτι του, πώς μιλάει και τι κάνει. Από εκεί και πέρα, το να περνάς ένα μήνυμα “φρόντιζέ τον αφέντη σου” κλπ, συγγνώμη κιόλας, ας είμαστε κι εμείς οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες, αφέντες του εαυτού μας. Δεν χρειάζεται να κάνεις σε κάποιον χάρες για να σε έχει βασίλισσα, να σε έχει γιατί σε αγαπάει και γι’ αυτό που είσαι. Η αγάπη είναι χωρίς ανταλλάγματα, τη μοιράζεις γιατί τη νιώθεις», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε και το βίντεο :

Μοιράσου το: