Καρανίκας: Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά, κοκαΐνη και ηρωίνη

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, παραδέχεται on camera στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» ότι έκανε χρήση κοκαΐνης και ηρωίνης «για επιστημονικούς σκοπούς», που θα μεταδοθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, δεν διστάζει να παραδεχθεί στον τηλεοπτικό φακό ότι έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, μαζί με έναν φίλο του γιατρό, για να διαπιστώσουν τι επίδραση έχουν η κοκαΐνη, η ηρωίνη και άλλες ουσίες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ αν έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη και ηρωίνη, ο Νίκος Καρανίκας απαντά:

«Θέλω να σου πω ότι απο τα 14 μου είμαι στρατευμενος στην Αριστερά. Ο,τι έκανα, το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία που μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιησουμε τον εχθρό».

«Και το συμπέρασμα από αυτη την “επιστημονική έρευνα”» τον ρωτά ο δημοσιογράφος.

«Η κόκα, τσάμπα την βγάζουν. Εάν εισαι ενεργητικός, δραστήριος, κινητικός, δεν την χρειάζεσαι.

Η ηρωίνη είναι αλλο πράγμα, αυτό που λέμε οπιούχο. Το δοκίμασα μια φορά, δεν μου άρεσε καθόλου».

Ο Νίκος Καρανίκας μιλάει ακόμη για το πώς ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι ήταν εκείνος που τον έφερε στον Συνασπισμό, την εποχή έκανε «σκάουτινγκ», αναζητώντας τον επόμενο αριστερό ηγέτη.

Μοιράσου το: