Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες ο 32χρονος δολοφόνος στον Εισαγγελέα

Η ειδική ομάδα των ανθρωποκτονιών και η ΕΚΑΜ μετέφεραν τον βαρυποινίτη με χειροπέδες στον εισαγγελέα Εκτελέσεως και μετά θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Με μέτρα υψίστης ασφαλείας έγινε η μεταφορά του 32χρονου δολοφόνου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 32χρονο πιλότο για δύο πλημμελήματα και δύο κακουργήματα , ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν μετά από 37 ημέρες.

Τα κακουργήματα είναι:

Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Κακοποίηση ζώου

Τα πλημμελήματα είναι:

Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του.
Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Οι ενέργειές του δείχνουν ότι δεν είχε αναστολές. «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, έπαθα σοκ όταν το κατάλαβα, σκέφτηκα το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν.

Η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Τόσο η αποκάλυψη του δολοφόνου όσο και ο τρόπος με τον οποίο σκηνοθέτησε τη ληστεία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σόκαρε το πανελλήνιο.

Πολλοί μίλησαν για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των τελευταίων ετών και το παρομοιάζουν με την υπόθεση και το θρίλερ του Πιστόριους στη Νότιο Αφρική.

Μοιράσου το: