Νεκρή η “Δήμητρα” της Λέσβου;

Ο Δημήτρης Καλογιάννης, γνωστός και ως Δήμητρα της Λέσβου, είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου και φαίνεται να έπεσε θύμα παράσυρσης στην Λ. Ποσειδώνος.

Για την εξαφάνισή του 64χρονου, είχε σημάνει Silver Alert και πολλοί φίλοι και γνωστοί ισχυρίζονται ότι το πτώμα που είναι στα αζήτητα στο νεκροτομείο ανήκει στη Δήμητρα.

Φόβοι ότι η Δήμητρα της Λέσβου είναι νεκρή - Η εξαφάνιση και το τροχαίο

Χθες (10.06) ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε ότι ο 64χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου και η σορός του αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.

Ο ίδιος έγραψε: «Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της.

Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο.

Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε…
RIP Δημητράκη».

Το νεκρο απο τη συγκρουση και εγκαταλειψη στο δρομο σωμα, αναγνωριστηκε απο τον αδελφο της. Ο αδελφος της αναγνωρισε…

Δημοσιεύτηκε από Gregory Vallianatos στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Επίσης για τη Δήμητρα της Λέσβου έγραψε στο Facebook και η τρανς καλλιτέχνης Πάολα Ρεβενιώτη. «Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό.

Θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί.

Σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της».

Και συνέχισε: «Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησία της Παναγίας της Γοργόνας».

Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα…

Δημοσιεύτηκε από Paola Revenioti στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021


Μοιράσου το: