Οι αντιδράσεις στις δηλώσεις της ηθοποιού Γκάλ Γκαντότ στα social media ήρθαν κατα χιλιάδες….

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ”Wonder Woman”, με καταγωγή από το Ισράηλ, που έχει λάβει έναν άτυπο ρόλο μεσάζοντα από την πλευρά του Τελ Αβίβ, προέβαλε σε νυχτερινό σόου τα έθιμα της χώρας της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ηθοποιός μέσω των Social Media, προχώρησε σε δήλωση για αποκλιμάκωση της βίας, ωστόσο από πολλούς το σχόλιό της ερμηνεύτηκε διαφορετικά.

Στο Twitter η Γκαλ Γκαντότ ανέφερε τα εξής: «Η χώρα μου βρίσκεται σε πόλεμο. Ανησυχώ για την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Ανησυχώ για τους ανθρώπους μου. Είναι ένας φαύλος κύκλος που συνεχίζεται για υπερβολικά πολύ καιρό. Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να ζει ως ελεύθερο και ασφαλές έθνος, στους γείτονές μας αξίζει το ίδιο. Προσεύχομαι για τα θύματα και τις οικογένειές τους, προσεύχομαι να σταματήσει αυτή η αφάνταστη εχθρικότητα, προσεύχομαι οι ηγέτες μας να βρουν μια λύση, ώστε να μπορούμε να ζούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, ειρηνικά. Προσεύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες.»

Η Γκαλ Γκαντότ βρέθηκε «κατηγορούμενη»!! Οι αντιδράσεις στις δηλώσεις της ηθοποιού από το κοινό ήρθαν κατά χιλιάδες.

Αφενός επειδή στο ποστ της δεν αναφέρεται στους Παλαιστίνιους, παρά τους χαρακτηρίζει γείτονες κι αφετέρου επειδή έκανε τη θητεία της στον ισραηλινό στρατό.

Οι ταινίες της, επίσης, απαγορεύτηκαν στον αραβόφωνο πληθυσμό.

Μοιράσου το: