Οριστικό !!! Εκτός Survivor ο Νίκος Μπάρτζης

Τελικά όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο ο κολλητός του Τζέιμς αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Είναι οριστικό μέσα σε λίγες μέρες ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από το «Survivor» !!!

Ο Νίκος βρισκόταν εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού στα γόνατά του. Τον επισκέφτηκε γιατρός από την Αμερική και η ιατρική γνωμάτευση δεν του επέτρεπε την επιστροφή στο παιχνίδι σύντομα.

Αν και, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, η παραγωγή του έκανε σαφές ότι θα μπορούσαν να τον περιμένουν να επιστρέψει, εκείνος δεν θέλησε να ρισκάρει αλλά ούτε και να καταχραστεί το πλεονέκτημα. Επέλεξε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Νίκος, όπως είναι λογικό, είχε επιβαρυνθεί ψυχολογικά μετά την αποχώρηση του κολλητού του, κάτι που είχαν επισημάνει και οι συμπαίκτες του και ο τραυματισμός του ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όπως έχουν επισημάνει και πολλοί συμπαίκτες του στο παιχνίδι ο Νίκος ειναι πολύ έντιμος, και απλός άνθρωπος. Στο συμβούλιο ανακοινώθηκε η αποφασή του απο τον Γιώργο Λιανό.

Αυτή ήταν η αποφασή του και όπως είπε, δεν θέλει να μείνει στον πάγκο. Ακόμη κι αν έφτανε να διεκδικήσει το έπαθλο δεν θα ρίσκαρε την υγεία και την σωματική ακεραιότητά του για τα λεφτά. Η καλύτερη εξήγηση σε ριάλιτι μέχρι σήμερα. «Δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και δεν το βρίσκω σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους που με αγαπάνε». Στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, απο τους οποίους και αποθεώθηκε.

Πλέον, το ριάλιτι θα περάσει στην επόμενη φάση, των ατομικών αγωνισμάτων και της ανακατάταξης των ομάδων λόγω των δύο τελευταίων αποχωρήσεων.

Μοιράσου το: