Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο – Μετέδιδαν live την επίθεση!

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα Πακιστανικής καταγωγής την ώρα που έφευγε από την παραλία. Eπιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας με κινητό το σκηνικό της φρίκης.

Εφιάλτη έζησε η γυναίκα στην παραλία Αγία Μαρίνα Κορωπίου από μια ομάδα 6 ατόμων νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει μόνη στο χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν με το σύζυγό της στην παραλία και όταν ετοιμάστηκαν να αναχωρήσουν, έμεινε για λίγο μόνη της σε χώρο στάθμευσης της περιοχής.

Αμέσως ήρθαν στο σημείο έξι άτομα και επιχείρησαν να τη βιάσουνπροκειμένου μάλιστα να τη βιντεοσκοπήσουν.

Ένα από τα άτομα μάλιστα της έσκισε τη μπλούζα και οι υπόλοιποι τραβούσαν βίντεο, το οποίο αμεταδίδοντάς το live streaming, διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα!

Ευτυχώς για εκείνη, οι φωνές της αποθάρρυναν τους δράστες οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει.

Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο Πακιστανοί.

Ήταν εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα. Στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους.

Σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή. Τώρα αναμένεται η προφυλάκισή τους.

Μοιράσου το: