Πιερ Καρντέν: Η ζωή και η καριέρα του μεγάλου σχεδιαστή σε Ντοκιμαντέρ

Το αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ, με τίτλο “House of Cardin” θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά 26 Απριλίου, όπου θα μιλήσουν για την επιτυχία της καριέρας του μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας.

Ο Γάλλος μόδιστρος πέθανε στις 29 Δεκεμβρίου 2020 σε ηλικία 98 ετών. Ήταν γνωστός για το εναλλακτικό του στυλ και πρωτοπόρος του unisex ενδύματος, το οποίο συνέβαλε στην απελευθέρωση των γυναικών από τα ενδυματολογικά στερεότυπα.

Πολλά ονόματα από το χώρο της μόδας (Ζαν Πολ Γκοτιέ, Ναόμι Κάμπελ, Σάρον Στόουν), προκειμένου να δώσουν την δική τους οπτική για τον Πιερ Καρντέν, θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν για το πώς κατέκτησε την αυτοκρατορία της μόδας. Επίσης, σπουδαίοι μουσικοί όπως ο Άλις Κούπερ και ο Ντιον Γουόργουικ θα μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τον πρωτοπόρο σχεδιαστή.

Την σκηνοθεσία θα αναλάβουν ο Ντέιβιντ Έμπερσολ και ο Τοντ Χιουζ, έχοντας πλήρη έλεγχο και πρόσβαση στο προσωπικό του αρχείο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να μεταφέρουν μια ακριβή εικόνα της ζωής του στον θεατή.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί διαδικτυακά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία μέσω της Blue Finch Film Release και θα είναι διαθέσιμο για download από τις 26 Απριλίου.

Μοιράσου το: