Προκαλεί ο Χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς!!!«Δεν παραδίδομαι»

Ο καταζητούμενος και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έδωσε συνέντευξη στον Στέφανο Χίο και στην εφημερίδα «Μακελειό».

Στη συνέντευξή του, η οποία έχει γίνει πρωτοσέλιδο, ο Χρήστος Παππάς, φέρεται να μιλά στον Στ. Χίο από το κρησφύγετό του και αναφέρει: «Είστε αίμα και θάνατος. Δεν παραδίνομαι».

Ο ίδιος πλέον αποτελεί το μοναδικό μέλος του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Γιάννης Λαγός έχει συλληφθεί.

Ο Χρήστος Παππάς, αναζητείται από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής.

Η Ιντερπόλ “κυνηγά” τον Χρήστο Παππά

Ο Χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς, καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ εδώ και 8 μήνες όπου έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του. Η ελληνική αστυνομία τον έχασε μέσα από τα… χέρια και δεν έχει κάποιο στοιχείο για το πού μπορεί να κρύβεται.

Υπάρχουν πολλά σενάρια για τον ίδιο… ότι έφυγε με φέρι για Ιταλία, ότι προστατεύεται από ακροδεξιούς στη Σερβία καθώς επίσης και ότι είναι κρυμμένος στο Άγιο Όρος. Όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία βέβαια συνεχίζει να τον ψάχνει μανιωδώς.

Μοιράσου το: