Ρόδος: Αστυνομικός σε αμόκ…έκανε παλιοσίδερα το αυτοκίνητο του Διευθυντή…

Σε κατάσταση αμόκ, ο αστυνομικός που υπηρετούσε ως γραμματέας στο Α.Τ. Ρόδου και εμβόλισε με το φορτηγό αυτοκίνητο του το αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ.Μιχάλη Καληωράκη και άρχισε να το σπάει με βαριοπούλα.

Πληροφορίες λένε ότι λίγο πριν είχε υποβάλει την παραίτησή του !!! Όπως εξήγησε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» οι δύο άνδρες είχαν χρόνια διαφορά και αντιπαλότητα μεταξύ τους.

«Κάποια στιγμή η υπηρεσία ζήτησε να ελεγχθεί η ψυχιατρική κατάσταση του αστυνομικού που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ρόδου. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του συναδέλφου».

Το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή ήταν σταθμευμένο όπως κάθε μέρα, στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Ο εν ενεργεία αστυνομικός, οδηγώντας το ιδιωτικό του αυτοκίνητο (αγροτικό 4Χ4) εμβόλισε τρεις φορές σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή.

Στη συνέχεια κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο κτίριο, ο αστυνομικός – δράστης ήταν ανεξέλεγκτος: Έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή, και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του την βαριοπούλα, μπήκε στο γραφείο και προκάλεσε επίσης ζημιές.

Όταν ακινητοποιήθηκε ο δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα είχε μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη.

Συνάδελφοί του κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα λεπτά αργότερα αφού όμως είχε ολοκληρώσει το “έργο του“.

Μοιράσου το: