Σοκάρει ο ομαδικός βιασμός γυναίκας: Οι δράστες νόμιζαν πως ήταν νεκρή..

Την έδειραν, την έδεσαν και την εγκατέλειψαν γυμνή

Φρίκη προκαλεί μία ακόμη σεξουαλική επίθεση στην Ινδία. Μια γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της μετά τον φερόμενο βιασμό της, ξυλοδαρμό και εγκατάλειψή της από τους δράστες που νόμιζαν ότι ήταν νεκρή, στη διάρκεια ενός γάμου.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, βρέθηκε δεμένη σε μια κολόνα ηλεκτρισμού στο χωριό Chakhabib Rudhiya στη βόρεια πολιτεία Μπιχάρ την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι κάτοικοι του χωριού τη μετέφεραν στο νοσοκομείο αφότου εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς τις αισθήσεις της και σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα βρέθηκε στο στόχαστρο όταν βγήκε έξω νωρίς το πρωί για να χρησιμοποιήσει μια εξωτερική τουαλέτα. Οι δράστες φέρεται να τη μετέφεραν σε μια εγκαταλελειμμένη περιοχή, όπου τη βίασαν και την έδειραν, καθώς εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί, σύμφωνα με το India Today. Μάλιστα, οι άντρες απείλησαν τη γυναίκα ότι θα τη σκοτώσουν.

Νομίζοντας ότι είναι νεκρή, την έδεσαν σε μια κολόνα ηλεκτρισμού. Οι άντρες φέρεται επίσης να έκλεψαν τα κοσμήματα της γυναίκας.

Όταν εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Ορισμένες πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, άλλα πάλι πως όχι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη για την εξοργιστική υπόθεση, αλλά επτά άντρες ανακρίνονται. Τους άντρες αυτούς παρέδωσαν στην αστυνομία κάτοικοι του χωριού.

Οι άντρες είναι εργάτες που έφτιαχναν τις τέντες για τον γάμο, που γινόταν στο σπίτι του θύματος. Οι προετοιμασίες για τον γάμο φέρεται να έφεραν πολλούς ξένους στο χωριό. Η αστυνομία μιλά με την οικογένεια της γυναίκας, καθώς η ίδια δεν έχει μπορέσει ακόμη να κάνει κάποια δήλωση.

Η επίθεση της Τρίτης είναι η τελευταία που σημειώνεται στην Ινδία, όπου μια γυναίκα ή ένα κορίτσι βιάζονται κάθε 15 λεπτά, σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά στοιχεία.

The woman is in a critical condition in hospital

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Πηγή : newsbeast.gr

Μοιράσου το: