Σταύρος Δογιάκης: Με το πιστόλι στον κρόταφο έβαλε τέλος στη ζωή του..

Από ώρα σε ώρα το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η κατάθεση του αδερφού του.

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και για τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα, με αποτέλεσμα να το επιχειρήσει δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο. Πατώντας τη σκανδάλη, έδωσε ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Όπως κατέθεσε ο αδερφός του στην αστυνομία, η ζωή του Σταύρου Δογιάκη το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει ριζικά. Ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ.

Ο ίδιος είχε σκοπό να ανοίξει μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων. Παράλληλα πληροφορίες λένε ότι φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή.

Ο Σταύρος Δογιάκης έκανε κατάθεση ψυχής σε ένα σημείωμα λίγων λέξεων. Σ’αυτό ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του.

Οι κεραίες πιάνουν το τελευταίο στίγμα του κινητού του στην θέση Άη Γιάννη στο Μαρούσι, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί ενώ η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο προηγουμένως να είχε συναντηθεί με κάποιον.

Μοιράσου το: