Συνελήφθη «Κανίβαλος serial killer» για τη δολοφονία της 34χρονης συντρόφου του

Αποτροπιασμένες οι Αρχές στο κεντρικό Μεξικό, ανακάλυψαν τα απομεινάρια μιας 34χρονης γυναίκας που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη, αλλά και τμήματα από τις σορούς άλλων 8 γυναικών, στο σπίτι του 72χρονου συντρόφου της.

Η εισαγγελία του Μεξικού υποστηρίζει ότι οι 8 γυναίκες μπορεί να έχουν δολοφονηθεί από τον Andrés Mendoza σε μια περίοδο 20 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Imagen Television, ο Mendoza ομολόγησε πως έχει φάει τμήματα του σώματος των θυμάτων του. Αναφέρεται επίσης πως είχε βιντεοσκοπήσει τους φόνους των γυναικών

Οι αστυνομικοί της πόλης Atizapan ερευνούσαν την εξαφάνιση της Reyna González, μητέρας δύο παιδιών, όταν ανακάλυψαν τα διαμελισμένα πτώματα στο σπίτι του Mendoza το Σάββατο.

Την Παρασκευή που δηλώθηκε ώς εξαφανισμένη η González είχε πάει στο σπίτι του δολοφόνου για να του πεί να χωρίσουν και εκείνος την μαχαίρωσε.

Οι αστυνομικοί το Σάββατο, βρήκαν σακούλες πάνω στο τραπέζι στις οποίες ο δράστης είχε τοποθετήσει τα κομμάτια του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά την μαχαίρωσε στο στήθος και έπειτα την διαμέλισε.

Τα απομεινάρια τους ήταν θαμμένα κάτω από τα πατώματα και η αστυνομία χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο κατάφερε να εντοπίσει και τις σωρούς των άλλων γυναικών. Ανάμεσα στα μακάβρια ευρήματα, τμήματα των κρανίων των θυμάτων, αλλά και κομμάτια του δέρματός τους.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και μια σειρά από βίντεο, τα οποία απ’ότι λέγεται περιλαμβάνουν τους φόνους.

Επίσης στην κατοχή του βρήκαν και ένα σημειωματάριο με τα ονόματα 29 γυναικών.

Ο εισαγγελέας Dilcya García είναι πεπεισμένος πως μιλάμε για Serial killer.

Μοιράσου το: