Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν σήμερα τα γυρίσματα του “The Enforcer” με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Οι σκηνές για τον πρώτο γύρο του “The Enforcer” (ή “Barracuda“, όπως η ταινία ήταν γνωστή μέχρι την περασμένη Παρασκευή), με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, βρίσκονται στη Ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία θα μετατραπεί σε Μαϊάμι για τις ανάγκες της ταινίας.

Σύμφωνα με το σενάριο, η ταινία πραγματοποιείται στη Φλόριντα και αφορά έναν πρώην εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι.

Ο πρωταγωνιστής Αντόνιο Μπαντέρας, αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες, καθώς έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχει στην πρώτη λήψη της ταινίας.

Τα γυρίσματα γίνονται τη Δευτέρα και ο Μπαντέρας αναμένεται να είναι εκεί.

Τα πληρώματα είναι επι ποδός και εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστεί για τη μαγνητοσκόπηση.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η εταιρεία παραγωγής υπέγραψε μια ρήτρα με τον Γ.Σ Ηρακλή, ο οποίος έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στη Μικρά.

Η μαγνητοσκόπηση θα διαρκέσει για πέντε εβδομάδες από τις 28 Ιουνίου, ενώ οι παραγωγοί αναζητούν περίπου 1.000 άτομα επιπλέον. Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα παραγωγής στο jutapic@gmail.com.

Για τις ανάγκες των σκηνών στο σημείο αυτό της πόλης, γήπεδα ποδοσφαίρου έπρεπε να «μεταμορφωθούν» σε γήπεδα γκολφ. Πρώτη ημέρα γυρισμάτων και μια έκπληξη για το συνεργείο.

Ο Γ.Σ Ηρακλής επιφυλάσσει και μια έκπληξη σε στέλεχος της παραγωγής, που έχει το ίδιο επώνυμο με Αμερικάνο πρώην καλαθοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλή, που αποτέλεσε και τον μεγάλο σταρ της ομάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Είναι προγραμματισμένο κάποια στιγμή που θα υπάρχει μικρή ανάπαυλα των γυρισμάτων, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Φώτης Θέος να δώσει στον συνεπώνυμο του Ντέιβιντ Ίνγκραμ, μια φανέλα με το επώνυμο του μπασκετμπολίστα που έγραψε ιστορία με την ομάδα του Γηραιού.

Μοιράσου το: