Την γνώρισε μέσω Facebook και τη βίασε..

Όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, η 22χρονη έζησε φρικτές στιγμές αφού έπεσε θύμα βιασμού από έναν συνομήλικο της, τον οποίο γνώρισε μέσα από την πλατφόρμα του Facebook.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με την κοπέλα να είναι ακόμα σε άθλια κατάσταση και να προσπαθεί να ξεπεράσει το σκηνικό που της συνέβη. Το θύμα του βιασμού είχε γνωριστεί με τον 22χρονο πριν από δύο μήνες μέσω του facebook.

Είχαν επικοινωνία και είχαν ξανασυναντηθεί άλλη μια φορά πριν από αυτό το περιστατικό, το οποίο θα μείνει στην μνήμη της ανεξίτηλο.

Όπως είπε στην κατάθεση της, ο δράστης την έβλεπε ερωτικά με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει.

Το περιστατικό έχει ως εξής :

Βρέθηκαν στο Περιστέρι κι έκαναν μια βόλτα στην περιοχή. Ο 22χρονος προσπάθησε αρκετές φορές να την φιλήσει αλλά μάταια, αφού η ίδια δεν ηθελε. Εν τέλει ο νεαρός , αφού συμφώνησε κι η κοπέλα, την πήγε μέχρι το σπίτι της. Περίπου στις 22:30 επιβιβάστηκαν σε συρμό του μέτρο και κατέβηκαν στην στάση του Νομισματοκοπείου.

Έπειτα κατέβηκαν από το συρμό και ξεκίνησαν να βαδίζουν στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής με προορισμό το σπίτι της 22χρονης. Φτάνοντας πίσω από ένα βενζινάδικο, ο δράστης τράβηξε με βία την κοπέλα από το χέρι κι εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την έριξε κάτω την βίασε.

Κατά τη διάρκεια της πράξης ο 22χρονος κρατούσε κλειστό το στόμα της κοπέλας για να μη καλέσει σε βοήθεια. Αφού ο νεαρός άνδρας τελείωσε την πράξη του, παράτησε την κοπέλα στο σημείο και τράπηκε σε φυγή.

Την επόμενη μέρα, το μεσημέρι η κοπέλα πήγε στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και έκανε μήνυση για βιασμό κατά του νεαρού άνδρα. Έδωσε φωτογραφίες και τον λογαριασμό του στο Facebook, μέσα από τον οποίο μιλούσαν. Οι Αρχές τον ψάχνουν …..

Πηγή: newsit

Μοιράσου το: