Το House of Fame έλαβε τέλος και αυτός είναι ο μεγάλος νικητής…

Το τελευταίο Live του μουσικού διαγωνισμού ήταν φαντασμαγορικό και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ειδικότερα για τη βραδιά του τελικού η Ελένη Φουρέιρα είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό και εκρηκτικό performance με το οποίο καλησπέρισε κριτές και τηλεθεατές στο τελευταίο Show.

Τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι διαγωνιζόμενοι απόψε ήταν δύο… Μία νέα ανάθεση και ένα το οποίο επέλεξαν οι ίδιοι από τα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live concert.

Είχαμε πάρει μια γεύση από τις αντιδράσεις στα social media πώς οι επικρατέστεροι για τη νίκη ήταν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Τζίμι Σάιον. Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μάθαμε πώς η αγάπη του κόσμου θα έδινε την νίκη στον Στέφανο.

Έτσι και έγινε, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έγινε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού. Έπειτα από 13 live concerts και πόσες σερί υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ολοκληρώθηκε ο κύκλος του House of Fame με τον Στέφανο να είναι ο νικητής.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος ώς νικητής κέρδισε ένα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους το οποίο προβλέπει την κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία video clip μια καλλιτεχνική φωτογράφηση και φυσικά συμβουλευτικές υπηρεσίες και management απο την Panik Entertainment Group.

Μοιράσου το: