Το Πρωινό: Ο Βαγγέλης Περρής την «είπε» live στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Μια ένταση από το πουθενά ξέσπασε στον αέρα του “Πρωινού”. Καλεσμένη ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Βαγγέλης Περρής βρήκε αμέσως την ευκαιρία να της τα “χώσει ” on air.

Ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι:

«Εσύ εκεί πέρα ήσουν σαν ανταποκρίτρια σεξουαλικών δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά βρέθηκαν κοντά, εσύ ως τι βγαίνεις και λες ότι έκαναν αυτό και το άλλο; Γιατί βγαίνεις και το λες αυτό; Έκανες πλήρη περιγραφή ανθρώπων. Τι εξυπηρετεί το να βγαίνεις και να λες τις ερωτικές δραστηριότητες κάποιων συνανθρώπων σου, είτε τις παρακολούθησες είτε τις φαντάστηκες; Γιατί πρέπει να το δηλώσεις αυτό; Τι θες να κάνεις; Δεν σου έχει δώσει κανείς την άδεια».

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής είπε επίσης στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Τι νόημα έχει να περιφέρεσαι σε εκπομπές και να λες ποιος έχει κάνει σεξ; Σταμάτα αυτό με το “Δημοκρατία έχουμε”. Αν έχουμε καταλάβει ότι Δημοκρατία είναι αυτό, μας λείπουν πολλά κεφάλαια στην ανάπτυξη του θέματος. Τα είδες ή τα πιστεύεις; Λες λες και αυτό δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν με νοιάζει ποιους εννοείς, με νοιάζει ότι βγαίνουν άνθρωποι, οι οποίοι εκτίθενται μέσα από την προσπάθειά μας απλώς να έχουμε μια ερώτηση τηλεοπτική και να απαντήσουμε μπροστά στην κάμερα. Δεν κάνει καλό, δεν είναι ωραίος επαγγελματικός προσανατολισμός».

Με εκείνη να απαντά:

«Όταν κάποιος μου κάνει μια ερώτηση, απαντάω. Αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντώ. Να μου δώσει κάποιος άδεια για να μιλήσω; Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει αυτό, ζούμε σε Δημοκρατία. Δεν είπα κάτι κακό. Δεν έγινε κάτι μπροστά μου, αλλά το άκουσα και με έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι το συζητήσαμε. Δεν το παρεξήγησε κανείς αυτό που είπα, εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα στο πάρτι του Τριαντάφυλλου», απάντησε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να μαζέψει τα …. αμάζευτα.

Μοιράσου το: